Sloopwerk

Sloopwerken

Het mooie aan grond-, graaf- en bouwklussen is dat elke klus anders is. Als gespecialiseerd bedrijf in grondverzet en aannemerij is het dan ook van belang dat overal rekening mee wordt gehouden. Sommige klussen vereisen bijvoorbeeld sloopwerk en het is dan ook vanzelfsprekend dat Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV ook daarop is voorbereid. In ons eigen wagenpark staat genoeg materiaal waarmee we het standaard sloopwerk kunnen uitvoeren. Ook voor uw sloopwerk bent u bij ons dus aan het juiste adres, of u nu namens een bedrijf of als particulier een project heeft waarbij sloopwerk nodig is.

Snel en flexibel

Dankzij onze brede specialisaties en de beschikking over een eigen wagenpark en materiaal zijn we snel en flexibel en kunnen de specialisten van Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV elke klus aan. Om sloopwerkzaamheden goed af te ronden, leveren wij tevens containers voor de inname van puin, bouw- en sloopval, snoei- en houtafval en ijzer. Wij kunnen dit zelf naar onze werf brengen, zodat afval meteen wordt opgeruimd.

Meer weten?

Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV heeft jarenlange ervaring in grondwerkzaamheden en sloopwerken. Wij gaan flexibel te werk met kwalitatieve producten om uw sloopprojecten tot een goed einde te brengen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent sloopwerk of direct een offerte aanvragen? Mail naar arjan@vanwijkgrondverzet.nl of bel 024 – 3482723. Wij begeleiden uw sloopproject graag.

Wij zijn u graag van dienst

Neem direct contact op

Contact