Afvalstort

Afvalstort

Afval storten is vaak niet makkelijk, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV vinden we het van groot belang dat afval zorgvuldig en netjes gestort kan worden. Daarom leveren wij containers voor de inname van puin, bouw- en sloopafval, snoei- en houtafval en ijzer. Naast deze containers bestaat er ook de mogelijkheid om uw afval zelf naar onze werf te brengen. Heeft u overgebleven bouwmaterialen die u niet meer nodig heeft? Zorg ervoor dat afval niet blijft rondslingeren, maar lever het in.

Onze milieustraat

Bent u thuis aan het klussen vanwege een verbouwing, geeft u uw tuin een opknapbeurt, of moet u de zolder of kelder nodig opruimen? Bij het klussen komt er meestal veel afval en puin vrij. Waar moet u dat laten?

U kunt uw afval inleveren bij onze milieustraat! Diverse soorten afval kunnen bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV worden ingeleverd. De tarieven voor het storten van afval zijn gebasseerd op het gewicht dat we wegen met de weegbrug. Deze tarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid die u wilt storten en welke materialen u wilt afleveren. Belangrijk hierbij is dat wij geen chemisch afval innemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het storten van afval en grofvuil? Neem contact met ons op via arjan@vanwijkgrondverzet.nl of 024 – 3482723. Wij helpen u graag.

Milieustraat openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 14:45

Wij zijn u graag van dienst

Neem direct contact op

Contact

Meer weten?

Wilt u meer weten over het storten van afval en grofvuil? Neem contact met ons op via arjan@vanwijkgrondverzet.nl of 024 – 3482723: wij helpen u graag.