Over ons

Over Van Wijk Grondverzet

Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV is in 1900 - meer dan een eeuw geleden - opgericht om het vervoer in de regio uit te voeren. Van Lent, via de voetpont, naar Nijmegen en weer terug. Halverwege de 20e eeuw is er een zand- en grindhandel bijgekomen en zijn de transportpoten voor het verzorgen van binnenlandse en buitenlandse transporten opgericht. De buitenlandse transportpoot is in de jaren '90 weer verkocht aan Maters Transport in Huissen, waarna de binnenlandse transportpoot in 1996 is overgedragen aan Ambrosius Transport. Hierbij zijn ook onze nevenvestigingen in Zwolle en Tilburg overgegaan op Ambrosius Transport.

van wijk grondverzet truck

Deze hele geschiedenis resulteerde in 2001 in het bedrijf dat Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV nu is. Ons bedrijf ging in dat jaar verder als grondverzetbedrijf en verhuisde naar de huidige locatie te Nijmegen. In de jaren die daarop volgden is ons bedrijf steeds actiever geworden in de aannemerij en is er een afvalstort en milieustraat toegevoegd aan de diensten van ons bedrijf. Dankzij de vele verschillende specialiteiten en jarenlange ervaring bent u bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV aan het juiste adres voor de uitvoering van uw project.

Grondverzet

Aannemersbedrijf

Afvalstort

Sloopwerk

Wat wij doen

Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV is gespecialiseerd in grondverzet en aannemerij. Vanwege onze verschillende wagens kunnen we diverse graafwerkzaamheden en andere klussen uitvoeren. Daarnaast verzorgen onze specialisten ook sloopwerk. Wij doen dit allemaal voor zowel bedrijven als particulieren. Snel en flexibel schakelen is onze kracht!