Aannemer

Aannemersbedrijf

Of het nu gaat om nieuwbouw voor uw bedrijventerrein, bestrating rondom uw pand of particuliere projecten: Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV uit Nijmegen is een aannemer die als uw partner het project van begin tot eind begeleidt. Hierbij focussen we altijd op de wensen van de klant en het wensbare resultaat. Onze specialisten luisteren naar uw ideeën, wensen en dromen en weten wat hen te doen staat om deze te verwezenlijken. Dankzij jarenlange ervaring in de aannemerij en onze professionele materialen kunnen we elk project naar onze hand zetten. aannemer nijmegen van wijk

Projecten op maat

Of het nu om grotere projecten van bedrijven gaat of om een kleiner, particulier project, Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV heeft de mogelijkheden en de kennis om materialen te leveren en aan te brengen. We beschikken over ons eigen wagenpark en hebben een grote voorraad zand, grond, grind, splitten en puin. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan producten, zoals zwarte grond, rode mijnsteen en basalt. Daarnaast leveren wij diverse containers voor de inname van puin, bouw- en sloopafval, waardoor afval snel en efficiënt wordt afgevoerd.

Sel schakelen

We kunnen snel schakelen, wat het project van uw dromen ook inhoudt. Samen werken we aan de realisatie van uw ideeën. Als u dat doet met een partner als Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV weet u altijd wat u kunt verwachten en heeft u direct contact met de aannemers. Uw project, ons karwei!

Wij zijn u graag van dienst

Neem direct contact op

Contact