Afvalstort & Milieustraat

Afval storten is vaak niet makkelijk, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV vinden we het van groot belang dat afval zorgvuldig en netjes gestort kan worden. Daarom leveren wij containers voor de inname van puin, bouw- en sloopafval, snoei- en houtafval en ijzer. Naast deze containers bestaat er ook de mogelijkheid om uw afval zelf naar onze werf te brengen. Heeft u overgebleven bouwmaterialen die u niet meer nodig heeft? Zorg ervoor dat afval niet blijft rondslingeren, maar lever het in.

weegbrug afvalstort milieustraat van wijk grondverzet.JPG

Onze milieustraat

Bent u thuis aan het klussen vanwege een verbouwing, geeft u uw tuin een opknapbeurt, of moet u de zolder of kelder nodig opruimen? Bij het klussen komt er meestal veel afval en puin vrij. Waar moet u dat laten?  

U kunt uw afval inleveren bij onze milieustraat! Diverse soorten afval kunnen bij Aannemers & Grondverzetbedrijf van Wijk BV worden ingeleverd. De tarieven voor het storten van afval bepalen we samen met u als klant. Deze tarieven zijn afhankelijk van de hoeveelheid die u wilt storten en welke materialen u wilt afleveren. Belangrijk hierbij is dat wij geen chemisch afval innemen.

Wilt u meer weten over het storten van afval en grofvuil? Neem contact met ons op via arjan@vanwijkgrondverzet.nl of 024 – 3482723: wij helpen u graag. 


Milieustraat openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30

Zaterdag 09:00 – 14:45 


Neem direct contact op

Vul uw eigen inhoud in.